08-09-12

Feest van de gezinnen in Scherpenheuvel met Mgr. Léonard

Familyland.png

 

feestgezin.pngOp zondag 23 september zal er in Scherpenheuvel een vicariale namiddag worden georganiseerd die in het teken staat van het huwelijk en gezin.


Het is de bedoeling een positieve aanmoediging te geven aan alle gehuwden, die - ondanks de moeilijkheden van het leven- de trouw van hun huwelijksbelofte willen naleven. Speciale aandacht zal ook gaan naar de vruchten van de echtelijke liefde: de kinderen.


Om 16 uur start het feest van de gezinnen met een eucharistieviering, opgedragen door Mgr. André-Joseph Léonard, aartsbisschop van Mechelen-Brussel.


Deze viering zal ook uitgezonden worden door Radio Maria. Tijdens deze viering kunnen de gehuwden hun huwelijksbeloften hernieuwen en worden alle kinderen (geboren of ongeboren) gezegend.


Na de eucharistieviering kunnen de deelnemers blijven picknicken (zelf mee te brengen of ter plaatse te verkrijgen aan democratische prijs) terwijl men de kans heeft om kennis te maken met gezinsondersteunend projecten die op een infomarkt worden voorgesteld.


Kinderanimatie wordt voorzien.

Meer info

Priesters die wensen te conceleberen, zijn van harte welkom en geven hiervoor best een seintje op het nummer 0473 39 09 96 of mailen naar E info@feestvandegezinnen.be

Nuttige informatie:

Zondag 23 september 2012
Start: 16u00
Mariahal , Scherpenheuvel

De commentaren zijn gesloten.