15-08-11

Volg de Wereldjongerendagen op de voet

wyd madrid.jpgBRUSSEL (KerkNet) – Vlaamse jongeren die niet naar Madrid afreizen kunnen de gebeurtenissen ook vanuit Vlaanderen op de voet volgen. De belangrijkste Vlaamse kranten sturen reporters om verslag uit te brengen. 
Op de Vlaamse website www.madrid2011.be van IJD - Jongerenpastoraal Vlaanderen laden deelnemers, via een speciale toepassing voor smartphones, rechtstreeks hun eigen foto's op. Op KerkNet houden wij U op de hoogte via onze dagelijkse nieuwsberichten en via de blog van Jozefien Van Huffel voor ‘Kerk & Leven’ op www.kerknet.be/wjd. Hilde Ingels blogt vanaf morgen vanuit Madrid op www.tertio.be


‘Katholiek Nederland’ brengt via de uitzendingen van RKK op de Nederlandse televisie en via zijn website dagelijks uitzendingen over het evenement. 

Ook de Frans-Belgische katholieke TV-zenders KTO en EWTN Europa, die ook bij ons in Vlaanderen zijn te ontvangen, brengen live-verslag vanuit Rome. Beiden verzorgen onder meer de integrale uitzending van de avondwake en de slotviering met paus Benedictus XVI. Dinsdagavond kan U er vanaf 20 uur live de openingsviering van de Wereldjongerendagen volgen. Via de website tv.madrid11.com wordt dagelijks zes uur live verslag uitgebracht over de catechesemomenten, het culturele programma en alle ontmoetingen waar paus Benedictus XVI aanwezig zal zijn.

 

blog van Jozefien Van Huffel voor ‘Kerk & Leven’ op www.kerknet.be/wjd

De commentaren zijn gesloten.